1
 
Zupa rybna
Zupa Od:Anabella (9) Odsłon:584 Dodano:2010-01-02

 
Kuchnia świata
Kuchnia polska
Inne
Wegetariańskie
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:
rybia głowa 2 sztuki
woda 3 litry
magii
marchew 1 sztuka
cebula 0.5 sztuki
sól
mąka 1.5 łyżki
śmietana
ziele angielski
liść laurowy
włoszczyzna dużo
Zupa rybna
Sposób przyrządzenia
Włoszczyznę opłucz i obierz. Ugotuj wywar w 3 litrach wody z rybich głów, marchwi, cebuli i włoszczyzny. Do wywaru dodaj liść laurowy, ziele angielskie. Przypraw do smaku solą i magii. Na końcu zapraw zupę zaklepką (rozmieszana mąka z wodą – 0,1l) i śmietaną.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ