2
 
Sos tatarski
Dodatki do dań Od:Wegetarianka1978 (1) Odsłon:715 Dodano:2009-12-09

 
Kuchnia świata
Kuchnia europejska
Inne
Wielkanoc, Wegetariańskie
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:
ogórek kwaszony 2 sztuki
rzodkiew 7 sztuk
jajko 3 sztuki
majonez 100 ml
śmietana 200 ml
pieprz 0.5 łyżeczki
szczypiorek
Sos tatarski
Sposób przyrządzenia
Jajka ugotuj na twardo następnie obierz i pokrój w kostkę. Pokrój w kostkę także ogórki i rzodkiewkę. Majonez wymieszaj w misce ze śmietaną i pieprzem, a następnie dodaj pokrojone warzywa i jajka. Wszystko dokładnie wymieszaj. Na wierzch posyp szczypiorkiem.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ