2
 
Sos maślany Beurre Blanc
Dodatki do dań Od:Videoman (1) Odsłon:728 Dodano:2009-12-09

 
Kuchnia świata
Kuchnia europejska
Inne
Wegetariańskie
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:
szalotka 5 sztuk
wino białe 1/4 litra
masło 200 gram
sól
pieprz
Sos maślany Beurre Blanc
Sposób przyrządzenia
Posiekane szalotki gotuj w 1/4l białego wina tak długo, aż płyn prawie całkowicie wyparuje. Rozmieszaj w tym kawałki zmrożonego masła. Przypraw solą i pieprzem.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ