4
Błyskawiczna Baba ghanoush

Kuchnia świata
Kuchnia arabska
Inne Boże narodzenie, Wielkanoc, Grill/Piknik, Wegetariańskie
Kuchnia arabska
Inne Boże narodzenie, Wielkanoc, Grill/Piknik, Wegetariańskie
Trudność

Ilość osób

Czas

Składniki:

Sposób przyrządzenia
SKŁADNIKI
Kolendra świeża
Sól
Oliwa z oliwek Sandrini
2-3 łyżki Tahini Jasmeen
Sok z ½ cytryny
Melasa z grantów (opcjonalnie)
1 opakowanie baba ghanoush Jasmeen
Pestki granatu (do podania)
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszaj, możesz je także zblendować. Całość polej odrobiną oliwy, posyp pestkami granatu i kolendrą.
Kolendra świeża
Sól
Oliwa z oliwek Sandrini
2-3 łyżki Tahini Jasmeen
Sok z ½ cytryny
Melasa z grantów (opcjonalnie)
1 opakowanie baba ghanoush Jasmeen
Pestki granatu (do podania)
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszaj, możesz je także zblendować. Całość polej odrobiną oliwy, posyp pestkami granatu i kolendrą.
Dodaj przydatną poradę
Logowanie

PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
w przepisie podano inaczej
Ile
PRZELICZ