1
 
dip z Zataru
Przystawka Od:KORA (11) Odsłon:53 Dodano:2019-08-20

 
Kuchnia świata
Kuchnia arabska
Inne
Grill/Piknik, Wegetariańskie
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:

⅓ szklanki oliwy z oliwek Sandrini

2-3 łyżki Zataru Jasmeen

dip z Zataru
Sposób przyrządzenia
Oliwę z oliwek mieszamy z Zatarem. W dipie maczamy chleb, tortillę, warzywa (marchew, seler naciowy, pomidorki koktajlowe) itd. Dip idealnie pasuje również do sera Labneh.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ