1
 
Kotlety jajeczne
Danie główne Od:rozaola (660) Odsłon:95 Dodano:2019-04-09

 
Kuchnia świata
Kuchnia europejska
Inne
Wielkanoc
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:
  • Jajka ugotowane na twardo
  • Szczypiorek
  • Natka pietruszki
  • Płatki chili
  • Kukurydza marki Sandra
  • Surowe jajko (1 na 7 ugotowanych)
  • Bułka tarta
  • Olej do smażenia
  • Sól, pieprz
Kotlety jajeczne
Sposób przyrządzenia
Ugotowane jajka obieramy i rozdrabniamy za pomocą widelca. Dodajemy posiekany szczypiorek i natkę oraz kukurydzę z puszki. Wszystko razem mieszamy. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i płatkami chili. Dodajemy surowe jajko. Formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na oleju.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ