1
 
Jajka faszerowane na ostro
Przystawka Od:rozaola (660) Odsłon:30 Dodano:2019-04-09

 
Kuchnia świata
Kuchnia europejska
Inne
Wielkanoc
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:
  • Jajka
  • Harissa marki Sandra
  • Serek kozi
  • Sól, pieprz
Jajka faszerowane na ostro
Sposób przyrządzenia
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy, przekrawamy na pół i wyciągamy z nich żółtka. Serek kozi mieszamy razem z żółtkami jajek, doprawiamy do smaku harissą, solą i pieprzem. Powstałą masę przekładamy do rękawa cukierniczego i wypełniamy nią białka.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ