2
SALATKA WIELOWARSTWOWA

Kuchnia świata
Kuchnia pozostałe
Inne
Wielkanoc, Grill/Piknik
Kuchnia pozostałe
Inne
Wielkanoc, Grill/Piknik
Trudność

Ilość osób

Czas

Składniki:
SELER W ZALEWIE 1 SZT.
KUKURYDZ 1 PUSZKA
PAPRYKA CZERWONA 1 SZT
ANANAS KOSTKA 1/2 PUSZKI
JAJKA 3 SZT.
SZYNKA KONSERWOWA 20 DAG.
JABLKO 1 SZT.
POR 1 SZT.
SER ZOLTY 20 DAG.
MAJONEZ 320 GRAM
SOL  
PIEPRZ  
KUKURYDZ 1 PUSZKA
PAPRYKA CZERWONA 1 SZT
ANANAS KOSTKA 1/2 PUSZKI
JAJKA 3 SZT.
SZYNKA KONSERWOWA 20 DAG.
JABLKO 1 SZT.
POR 1 SZT.
SER ZOLTY 20 DAG.
MAJONEZ 320 GRAM
SOL  
PIEPRZ  

Sposób przyrządzenia
SELER ODCEDZAMY,KLADZIEMY NA DNO SALATERKI.NASTEPNIE 1/2 PUSZKI KUKURYDZY,NA TO PAPRYKE CZERWONA POKROJONA W KOSTKEANANAS W KOSTKE,JAJKA UGOTOWANE NA TWARDO KROIMY W KOSTKE.PO WIERZCHU SYPIEMY TROCHE SOLI I PIEPRZU I SMARUJEMY MAJONEZEM.NA TO WYSYPUJEMY RESZTE KUKURYDZY,POKROJONA W KOSTKE SZYNKE KONSERWOWA.OBRANE I POKROJONE W KOSTKE JABLKO.NASTEPNIE POKROJONY W TALARKI POR CZESC BIALA.POSYPUJEMY SOLA I PIEPRZEM.SMARUJEMY MAJONEZEM.NA WIERZCH POSYPUJEMY STARTY ZOLTY SER. PRZED PODANIEM WSTAWIAMY NA 0,5 GODZ.DO LODOWKI.SMACZNEGO.
Galeria
Dodaj przydatną poradę
Logowanie

PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
w przepisie podano inaczej
Ile
PRZELICZ