1
 
Chrzan podsmażany
Dodatki do dań Od:windows (7) Odsłon:843 Dodano:2009-12-07

 
Kuchnia świata
Kuchnia polska
Inne
Wielkanoc, Grill/Piknik, Wegetariańskie
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:
Chrzan 3 słoiki
Margaryna 2 "płaskie łyżki"
Cukier
Sok z cytryny
Śmietana 125 ml
Żółtko 1 sztuka
Chrzan podsmażany
Sposób przyrządzenia

Margarynę rozpuść w garnku. Dodaj chrzan i podsmaż. Następnie dodaj cukier i sok z cytryny. Na koniec dodaj śmietanę wymieszaną z żółtkiem, cały czas mieszając na małym ogniu. Gotowy chrzan wylej na miseczkę. Podawaj do gotowanego mięsa lub golonki.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ