3
KOTLECIKI SEROWE

Kuchnia świata
Kuchnia europejska
Inne
Grill/Piknik, Dla dzieci, Wegetariańskie
Kuchnia europejska
Inne
Grill/Piknik, Dla dzieci, Wegetariańskie
Trudność

Ilość osób

Czas

Składniki:
biały ser 0.5 kg
puszka kukurydzy 1  
puszka groszku 1  
jajka 4 sztuki
natka pietruszki  
olej  
sól i pieprz  
bułka tarta 8 łyżek
puszka kukurydzy 1  
puszka groszku 1  
jajka 4 sztuki
natka pietruszki  
olej  
sól i pieprz  
bułka tarta 8 łyżek

Sposób przyrządzenia
Ser utrzeć, dodać jajka, kukurydzę, groszek, drobno posiekaną pietruszkę i bułkę tartą.
Doprawić pieprzem i solą i dokładnie wymieszać na jednolitą masę z której należy
uformować płaskie kotleciki. Obsmażyć na złoty kolor z obu stron. Kotleciki najlepiej
smakują z sosem czosnkowym.
Doprawić pieprzem i solą i dokładnie wymieszać na jednolitą masę z której należy
uformować płaskie kotleciki. Obsmażyć na złoty kolor z obu stron. Kotleciki najlepiej
smakują z sosem czosnkowym.
Galeria
Dodaj przydatną poradę
Logowanie

PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
w przepisie podano inaczej
Ile
PRZELICZ