0
Deser ananasowy

Kuchnia świata
Kuchnia włoska
Inne
Wegetariańskie
Kuchnia włoska
Inne
Wegetariańskie
Trudność

Ilość osób

Czas

Składniki:
ser gorgonzola 200 gram
makaron 300 gram
cebula 1 sztuka
czosnek 1 ząbek
kremówki 3/4 szklanki
ser parmezan 50 gram
sól
pieprz
oliwa 2 łyżki
makaron 300 gram
cebula 1 sztuka
czosnek 1 ząbek
kremówki 3/4 szklanki
ser parmezan 50 gram
sól
pieprz
oliwa 2 łyżki

Sposób przyrządzenia
Ugotować makaron al dente. Na oliwie zeszklić cebulę, dodać czosnek i posmażyć razem. Następnie wymieszać odcedzony makaron z cebulą i czosnkiem, pokruszoną fetą i połową parmezanu. Wsypać makaron do żaroodpornego naczynia wysmarowanego. Zalać kremówką i posypać resztą parmezanu. Wstawić do gorącego piekarnika.
Galeria
Dodaj przydatną poradę
Logowanie

PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
w przepisie podano inaczej
Ile
PRZELICZ