0
 
Deser ananasowy
Danie główne Od:Klucha (4) Odsłon:825 Dodano:2011-11-13

 
Kuchnia świata
Kuchnia włoska
Inne
Wegetariańskie
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:
ser gorgonzola 200 gram
makaron 300 gram
cebula 1 sztuka
czosnek 1 ząbek
kremówki 3/4 szklanki
ser parmezan 50 gram
sól
pieprz
oliwa 2 łyżki
Deser ananasowy
Sposób przyrządzenia
Ugotować makaron al dente. Na oliwie zeszklić cebulę, dodać czosnek i posmażyć razem. Następnie wymieszać odcedzony makaron z cebulą i czosnkiem, pokruszoną fetą i połową parmezanu. Wsypać makaron do żaroodpornego naczynia wysmarowanego. Zalać kremówką i posypać resztą parmezanu. Wstawić do gorącego piekarnika.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ