1
 
Ptysie nadziewane boczniakami
Danie główne Od:Karo_Linka (25) Odsłon:683 Dodano:2011-04-26

 
Kuchnia świata
Kuchnia węgierska
 
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:
Cebula 2 sztuki
Cukinia 1 sztuka
Pieczarki 0.5 kg
Kiełbasa 30 dag
Papryka czerwona 2 sztuki
Przecier pomidorowy
Sól
Pieprz
Ptysie nadziewane boczniakami
Sposób przyrządzenia
Pokrojoną w kostkę cebulę zeszklij. Dodaj do niej pokrojone w plasterki pieczarki i podsmaż. Następnie dodaj pokrojoną w kostkę paprykę i cukinię, całość duś do miękkości. Na osobnej patelni podsmaż kiełbasę. Wszystkie składniki połącz ze sobą, przypraw solą i pieprzem, a na koniec dodaj przecier pomidorowy do smaku.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ