6
 
Sernik kremowy
Deser Od:Kuchareczka (32) Odsłon:1107 Dodano:2010-03-12

 
Kuchnia świata
Kuchnia pozostałe
Inne
Boże narodzenie, Wielkanoc, Wegetariańskie
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:
ser tłusty zmielony 1 kg
jajko 7 sztuk
budyń śmietankowy
cukier puder 1 szklanka
sól 1 szczypta
masło 20 dag
cukier waniliowy
bakalie
polewa czekoladowa
Sernik kremowy
Sposób przyrządzenia
Utrzyj masło z cukrem, cukrem waniliowym, serem, budyniem i solą. Dodaj bakalie i ubitą z białek pianę. Delikatnie wymieszaj. Ciasto piecz w foremce wysmarowanej tłuszczem, przez ok. 40 minut w temperaturze 180 stopni C. Na spód blachy możesz wyłożyć warstwę herbatników lub biszkopt. Gdy przestygnie polej ciasto gotową polewą.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ