1
 
Przekładaniec
Deser Od:ParasolK (6) Odsłon:565 Dodano:2010-03-12

 
Kuchnia świata
Kuchnia europejska
Inne
Dla dzieci, Wegetariańskie
Trudność
type 1
Ilość osób
type 2
Czas
type 3

Składniki:
śmietana bita 2 szklanki
twarożek homogenizowany waniliowy 200 gram
wiórki kokosowe mielone 3 łyżki
owoce (truskawki. jagody. maliny. jeżyny) 500 gram
Przekładaniec
Sposób przyrządzenia
Ze śmietany, twarożku i wiórek kokosowych utrzyj krem. Odstaw na jakiś czas do lodówki. Owoce opłucz, obierz i pokrój na kawałki. Układaj na przemian z kremem. Dla lepszego efektu użyj szklanej miseczki, przez którą będzie widać poszczególne warstwy.
Opinie o przepisie Przydatne porady Przepis polecili
 
Menu
Trudność

Ilość osób

Czas

Kuchnia świata
- Wybierz -

Kuchnia świata

Wyczyść wybierz

Rodzaj dania
- Wybierz -

Rodzaj dania

Wyczyść wybierz

Inne
- Wybierz -

Inne

Wyczyść wybierz
TWOJA LODÓWKA
podaj co masz w lodówce, a My powiemy Ci co możesz zrobić
RESET
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ