5
 
Jak zrobić masę kajmakową?
Wypieki Od:Kasia (4) Odsłon:1286 Dodano:2010-01-03

Opis
Chcąc przyrządzić masę kajmakową musimy zaopatrzyć się w skondensowane, słodzone mleko w puszce.
Puszkę wkładamy do garnka z wodą i gotujemy na małym ogniu ok. 3 godziny.
Jeśli chcemy otrzymać bardziej rzadką masę, możemy po gotowaniu dodać do niej masło czy śmietanę.
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ