11
 
Jak zrobić syrop cukrowy?
Wypieki,Napoje Od:Kasia (4) Odsłon:1213 Dodano:2010-01-03

Opis
Do przyrządzenia syropu cukrowego potrzebujemy pół litra wrzącej wody oraz kilogram cukru.
Składniki mieszamy w garnku aż do całkowitego rozpuszczenia się cukru.
Gdy syrop uzyska oleistą konsystencję, przelewamy go do butelek szklanych.
Nadaje się on znakomicie do drinków, nalewek czy deserów.
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ