6
 
Jak ubić pianę z białek?
Wypieki Od:Kasia (4) Odsłon:1183 Dodano:2010-01-03

Opis
By ubić mocną pianę z białek należy rozbijając jajko uważać, żeby do białek nie dostało się żółtko.
Miksujemy białka na dużych obrotach, dodając szczyptę soli, która sprawi, że będą lepiej ubite.
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ