Opis
Zamrażaj szybko, ponieważ tylko wtedy produkty zachowają najwięcej wartości odżywczych. Nie zamrażaj produktów po raz drugi. Torebki i pojemniki na mrożonki powinny być szczelne i wykonane tylko z materiałów do tego przeznaczonych.
Czas przechowywania zależy od rodzaju produktu:
ryby, wędlina, gotowe potrawy i ciasta – 6 miesięcy
sery, drób, mięso – 8 miesięcy
warzywa i owoce – 12 miesięcy
Czas przechowywania zależy od rodzaju produktu:
ryby, wędlina, gotowe potrawy i ciasta – 6 miesięcy
sery, drób, mięso – 8 miesięcy
warzywa i owoce – 12 miesięcy
Dodaj przydatny przepis
Logowanie

PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
w przepisie podano inaczej
Ile
PRZELICZ