9
 
Szybka kruszonka
Wypieki Od:Wiesia (7) Odsłon:939 Dodano:2010-01-07

Opis
125gr. margaryny, 0,5szkl.cukru,1 szkl.mąki i 1op.cukru waniljowego (lub preferowany przez Ciebie olejek) wkładamy do miski i wszystkie te składniki miksujemy najpierw na niższych,potem na wysokich obrotach do momentu jak zaczną nam się robić maleńkie kuleczki kruszonki.
Trwa to zaledwie - 1minutę.PAMIĘTAJ!!!!!!! Nie miksuj zbyt długo,bo zrobi się Tobie zbyt "mokra",zlepiona kruszonka.
ABY poprawić jakość kruszonki, robię ją z masła,zamiast margaryny - SPRÓBUJCIE!!!!!!!!!!!!!
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ