1
 
Jak gotować jajka, żeby się łatwo obierały?
Nabiał Od:kornelianm (1) Odsłon:528 Dodano:2017-05-31

Opis
Wystarczy przed gotowaniem zrobić malutką dziurkę w zaokrąglonej części jajka, używając do tego szpilki lub pinezki. Jajko nie wypłynie. Wystarczy naprawdę niewielki otwór. Należy tylko uważać, żeby skorupka nie pękła. Po ugotowaniu jajko powinno się łatwo obrać.
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ