4
 
Najlepsze ciasto na pierogi
Pozostałe Od:wiwona (51) Odsłon:2375 Dodano:2014-09-17

Opis
Aby ciasto na pierogi było elastyczne , przygotuj je wyłącznie z mąki i ciepłej wody , nie dodają zaś jajek . W trakcie wyrabiania wlej olej w proporcji : 4 łyżki na 50 dag mąki . Dzięki temu pierogi po ugotowaniu sa pulchne .
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ