3
 
Puszysty biszkopt
Wypieki Od:wiwona (51) Odsłon:2277 Dodano:2014-04-16

Opis
Biszkopt będzie puszysty , jeśli ubijemy go ręcznie . Kiedy podejdzie wodą , to należy dodać do niego proszek do pieczenia . Po wyjęciu z pieca zazwyczaj jest wyższy na środku , dlatego przewracamy go dołem do góry , a dzięki temu się wyrówna .
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ