1
 
Jak parzyć zieloną herbatę .
Napoje Od:wiwona (51) Odsłon:1816 Dodano:2014-03-02

Opis
Aby wydobyć z zielonej herbaty prawdziwy smak , należ ją zalać przegotowaną wodą o temperaturze 70 - 80 stopni C i odstawić na około 3 minut . Parzona zbyt długo staje się gorzka i mętna
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ