1
 
Co z tą folią .
Akcesoria kuchenne Od:wiwona (51) Odsłon:1466 Dodano:2014-02-18

Opis
Czy wiesz , jak je używać ?
Istotne jest , aby wiedzieć , która strona do czego służy . Lśniąca izoluje ciepło , a matowa przepuszcza . Jeśli więc trzeba coś szybko upiec , to na zewnętrzu musi się znaleźć strona matowa . Jeśli wierzch ciasta za szybko się rumieni , to przykryj je tak , by lśniąca strona była na zewnątrz .
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ