1
 
zachować świeżość owoców na dłużej
Owoce Od:wiwona (51) Odsłon:1784 Dodano:2012-11-09

Opis
Często zastanawiasz się ,dlaczego zakupione przez Ciebie owoce tak szybko się psują?Banany i jabłka zaczynają dużo szybciej czernieć,gdy leżą obok siebie.Dzieje się tak,ponieważ jabłka wydzielają substancję,które wpłyeają na psucie sie bananów.Pamiętaj zatem,by te owoce trzymać z dala od siebie.
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ