2
 
Jak kroić wołowinę lub inne mięso w idealne paski?
Mięso,Domowe porady Od:Pier-rożek (13) Odsłon:1645 Dodano:2012-10-26

Opis
Mięso łatwiej się kroi w cienkie paski, jeśli wcześniej zostaną włożone na krótko do zamrażalnika i zamrożone.
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ