12
 
Jak rozpalić grilla?
Pozostałe,Akcesoria kuchenne Od:Rogerio (4) Odsłon:1822 Dodano:2010-01-04

Opis
Ile razy Ci się zdarzyło, że wsypujesz węgiel do grilla, dodajesz rozpałkę i nic – po wielkim wybuchu ognia płomień szybko gaśnie, a węgielki leżą niewzruszone?

Mój sposób na rozpalenie węgla jest bardzo prosty i w 100% skuteczny. Wystarczy usypać z węgla kopiec włożyć do niego kieszonkę zrobioną z ręcznika papierowego lub papieru toaletowego i nalać do niej oliwy. Ostatni już krok to podpalenie kopca przy pomocy kawałka papieru. Powodzenia!
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ