10
 
Jak rozpoznać niskiej jakości mięso?
Mięso Od:Rogerio (4) Odsłon:1788 Dodano:2010-01-04

Opis
Mięso niskiej jakości charakteryzuje się przede wszystkim tym, że ma ciemne krawędzie, dużą ilość włókien i białych pasm tłuszczu, a także jest wysuszone, mało soczyste i brzydko pachnie. Dlatego też wybierając mięso w sklepie zwróć uwagę na jego kolor fakturę i zapach.
Opinie o poradzie Przydatne przepisy Poradę polecili
 
Menu
Porady kulinarne
- Wybierz -

Porady kulinarne

Wyczyść wybierz

Savoir-vivre
- Wybierz -

Savoir-vivre

  • Zastawa
  • Zachowanie
  • Dekoracja stołu
Wyczyść wybierz

Zdrowie i dieta
- Wybierz -

Zdrowie i dieta

Wyczyść wybierz
Logowanie
nick

hasło
zarejestruj
 
PRZELICZNIK WAG
Tutaj możesz przeliczyć jednostki miary jeżeli
w przepisie podano inaczej
Ile
Jednostka
Składnik
Przelicz na:
PRZELICZ