Dziś w cyklu KSIĄŻKA TYGODNIA mamy dla Was recenzję książki


"Ulubione warzywa Pana Wilkinsona" 


autorstwa Matta Wilkinsona






Cykl "KSIĄŻKA TYGODNIA" prowadzi dla Was Laura Osęka 

właścicielka księgarni internetowej 


"BOOKS FOR COOKS"



Mając warzywa w lodówce nierzadko zastanawiamy się nad ich możliwym wykorzystaniem, ale przekopywanie setek różnych przepisów nie jest proste i zazwyczaj łączy się ze stratą czasu


Książka Matta Wilkinsona bardzo ułatwia sprawę. Podzielono ją na rozdziały, według warzywa, któremu są poświęcone.


Na dodatek to książka skierowana nie tylko do wegetarian - znajduje się w niej 80 przepisów, wiele z nich zawiera mięso lub ryby. Po prostu zawsze najważniejszym składnikiem są warzywa. 


Każdy przepis jest logiczny, przedstawiony w prosty sposób, krok po kroku, potrawa wprost nie ma szans się nie udać ;)


Wielu z nich towarzyszą piękne zdjęcia, od których człowiek staje się głodny. 


To piękna pozycja, którą warto mieć!





Logowanie
nick

hasło
zarejestruj